Betalingswijzen voor uw bestelling

Indien u vragen hebt over betaalmogelijkheden, over uw betaling of uw factuur, neem dan contact op met onze medewerkers van de boekhouding:


Mo – Fr: 9:00 – 18.00 Uhr


Tel: (+31) 20 2626826 (volgens de tarieven voor vaste telefonie)


E-Mail: service@deerberg.nlKlarna

Met betaling via Klarna kunt u uw aankoop eerst goedkeuren en dan betalen. Na verzending ontvangt u de rekening van Klarna per e-mail. De rekening dient doorgaans uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum te worden betaald. Deze betaalt u rechtstreeks aan Klarna in plaats van aan Deerberg. In de Klarna app of portal kunt u alle informatie over uw rekening bekijken.


Houd er a.u.b. rekening mee dat bij Klarna het bezorgadres en de ontvanger niet mogen afwijken van de gegevens die bij Klarna bekend zijn.

De aankooplimiet wordt door Klarna individueel bepaald op basis van een kredietcheck.


Wanneer u vragen over uw Klarna-rekening hebt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Klarna: 


https://www.klarna.com/nl/klantenservice/


Telefoonnummer:

020 808 2852

Openingstijden:

Ma – Vr 09.00 – 18.00

Za 09:00 – 13:00


Hebt u vragen over de status van uw bestelling, verzending en andere kwesties, neem dan a.u.b. contact op met de klantenservice van Deerberg.


Retourzending:

wanneer u één of meerdere artikelen retourneert, wordt het bedrag na ontvangst van uw retourzending op korte termijn door Klarna aan u overgemaakt.

Let a.u.b. op de gebruiksvoorwaarden van Klarna, een onafhankelijke betaaldienst. Kijk voor meer informatie op klarna.com.

IDEAL

Bij betaling met iDEAL kunt u veilig en eenvoudig online betalen. U betaalt via uw eigen Mobiel Bankieren app of in uw online betaalomgeving rechtstreeks van uw bankrekening naar de bankrekening van Deerberg.


De betaling wordt meteen verwerkt en van uw rekening afgeschreven. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling direct verwerkt. Daarmee is de betaling afgesloten.


Retourzending:

wanneer u één of meerdere artikelen retourneert, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt op uw bankrekening.


Kijk voor meer informatie op ideal.nl

CREDITCARD

Voor betalingen via creditcard is geen extra software of een account vereist. We accepteren creditcards van de aanbieders VISA, MasterCard en American Express. Na selectie van de betaalmethode hoeft u alleen maar de opgegeven stappen te volgen en uw gegevens in te voeren.

Uiteraard worden de gegevens verzonden via een SSL-versleutelde pagina. Deze veiligheidsstandaard garandeert een veilige aankoop met creditcard bij Deerberg. Verified by VISA en MasterCard Secure Code zijn speciale versleutelingsmethoden en maken een bijzonder veilige overdracht van gegevens op het internet mogelijk.


Na een retourzending zullen we de waarde van de artikelen terugbetalen aan de oorspronkelijke betalingsmethode. Het bedrag wordt dan weer op de creditcard-rekening bijgeschreven.