Voel je goed van nature

Natuurlijke mode - van duurzame materialen

De liefde voor de natuur was bij Deerberg altijd al terug te zien in de kleding. Katoen, linnen, wol en leer zijn de door ons bij voorkeur gebruikte grondstoffen voor de fabricage van onze kleding en schoenen. Inmiddels wordt het grootste deel van onze collectie gemaakt van duurzaam biologisch katoen en sinds 2017 heeft Deerberg ook een GOTS-certificering – voor milieuvriendelijk en fair geproduceerde natuurlijke kleding. 


Aangezien wij mode van natuurlijke materialen belangrijk vinden, zorgen we er ook voor dat deze zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd en zo zorgvuldig mogelijk wordt verwerkt. Daarom werken we al tientallen jaren het liefst samen met kleine, duurzame fabrikanten in Europa die deze visie delen en onze mode van de beste materialen produceren en zorgvuldig afwerken. Deze hoogwaardige kwaliteit van onze kleding voelt u direct bij het dragen en is te zien aan de duurzaamheid van de kleding.


Ook dit is wat Deerberg voor ogen heeft als het over natuurlijke mode gaat. Naast de klassieke natuurvezels verwerken we ook moderne materialen van natuurlijke grondstoffen, zoals LENZING™ EcoVero™, CUPRO of TENCEL™LYOCELL. Deze materialen overtuigen met duurzame, natuurlijk grondstoffen, een milieuvriendelijke productie en uitstekende draageigenschappen.

duurzame mode jurk