Verzending & Retouren

Verzending

Bij standaardverzending bezorgen wij uw pakket op dit moment binnen 2-4 werkdagen in Nederland. Nadat we uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van ons een orderbevestiging. Daarin staat naast informatie over de artikelen ook een link om uw zending te volgen. Via deze link kunt u ook het bezorgadres voor uw pakket veranderen. U kunt uw pakket ook bij een servicepunt of op een specifieke dag/datum (incl. tijdvak) laten bezorgen.

Uw pakket wordt verzonden met en bezorgd door DHL Parcel. De verzendkosten bedragen € 6,99.

Mocht u niet thuis zijn wanneer uw pakket wordt bezorgd, dan laat de bezorger een niet-thuis-kaartje achter. U kunt dan binnen 7 dagen een voorkeursdatum, tijdvak en afleverpunt voor uw pakket kiezen.

Paket Grafik

Duurzame scheepvaart

Deutsche Post DHL Group heeft zich tot doel gesteld om de CO2-efficiëntie tegen 2025 met 50% te verbeteren. Haar missie is alle logistiekgerelateerde emissies tegen 2050 tot nul te herleiden. Daarom zijn er voor de hele Groep programma's voor milieubescherming ontwikkeld. Daarom heeft DHL in heel Duitsland een nieuw duurzaamheidsoffensief gelanceerd. Naast de "GoGreen"-verzendoplossing bieden zij nog andere diensten aan en leveren zo een actieve bijdrage aan de bescherming van het klimaat. Samen ondersteunt DHL klimaatbeschermingsprojecten om de uitstoot te compenseren.

Retouren vermeiden

Meer informatie en tips over het onderwerp rendement en het vermijden van rendement vindt u op de volgende pagina:  Nachhaltig bestellen – Retouren vermeiden